Redusert pris - kr 250,00

BSN SYNTHA 6

12 Produkter

ULTRA-PREMIUM PROTEIN POWDER

Støtte muskelvekst og gjenoppretting

kr 399,00
kr 649,00
Inklusive MVA
FLAVORS
Mengde

Siste gang dette produktet ble lagt til i en handlekurv: 2018-06-24

ULTRA-PREMIUM FORMULA

 

SYNTHA-6® er et ultraprismproteinpulver med 22g protein per porsjon, og er BSNs beste smaksprotein på markedet. SYNTHA-6 inneholder ikke bare essensielle aminosyrer og essensielle fettsyrer, men er også en utmerket kilde til fiber, noe som gjør det til et næringsrikt og multifunksjonelt proteintilskudd. SYNTHA-6 er go-to-proteinet for enhver ernærings- eller treningsregime fordi den er designet for å passe til en rekke aktive livsstil og diettplaner. Og med SYNTHA-6 kommer høy standard på kvalitetsprotein med smak til å passe, takket være BSNs eksklusive smakteknologi.

 

 

 

RIDICULOUSLY DELICIOUS

 

BSN brøt gjennom valleproteins smakbarrieren en gang for alle med introduksjonen av SYNTHA-6. SYNTHA-6 er tilgjengelig i over 10 dekadente smaker som en deilig milkshake, og er designet for alle som ønsker å supplere daglig proteininntak for å nå målene med ernæringsmessige og fysiske mål.

 

Serveringsstørrelse  1 Scoop (38 g)

Fakta

Porsjoner per beholderca 48

 

Mengde per porsjon

Kalorier

150

 

Kalorier fra fett

20

Total mengde fett

2 g

Metted fett

0.5 g

3%

Trans Fat

0 g

 

Kolesterol

20 mg

7%

Sodium

190 mg

8%

Total Karbohydrater

7 g

2%

Fiber

2 g

8%

Sukker

1 g

 

Protein

25 g

50%

Vitamin A

 

0%

Vitamin C

 

0%

Kalcium

 

20%

Jern

 

0%

 

Andre ingredienser

Isolere proteinmatrise (whey protein isolat, melkeprotein isolat), solsikkepulver (solsikkeolje, mais sirup faststoffer, natrium kaseinat, mono og diglyserider, dikaliumfosfat, tricalcium fosfat, soya lecithin, tokoferoler), fiber blanding (inulin, polydextrose), naturlige og kunstige smaker, lecitin, cellulose gummi, salt, sukralose, kaliumklorid, acesulfam kalium vanillin.