ALPHA AMINO 381g

2 Produkter
kr 299,00
Inklusive MVA
FLAVORS
Mengde

Siste gang dette produktet ble lagt til i en handlekurv: 2018-08-01

Aminosyrer kan høres ut som noe ut av din fjerde klasse science book, men de er selve kjernen i atletisk ytelse.
Når du er knett dypt i svette og den fryktede følelsen av tretthet feier over hele kroppen din for å true trening, kan du nå for et håndkle, eller du kan velge å presse videre med Alpha Amino BCAA.


OPPGRADER DIN AMINOS, FORBEDR DIN YTELSE. *


Akkurat som du jobber hardt hver eneste dag for å forbedre helsen og treningen, jobber vi sammen med deg, forbedrer våre produkter slik at du kan fortsette å heve baren.
Vi har skreddersydd denne nye versjonen av Alpha Amino for å inkludere et godt studert 2: 1: 1 BCAA forhold for optimal ytelse i tillegg til 11 essensielle aminosyrer. En integrert del av Alpha Amino BCAA-formelen er elektrolytter, som bidrar til å holde kroppen hydrert og klar til å takle enhver utfordring.


HVORFOR ER DET ELECTROLYTES I EN BCAA SUPPLER?


Du kan ikke gjøre ditt beste hvis du er dehydrert og utarmet av viktige mineraler.Hydrering er en undervurdert, men viktig komponent av optimal ytelse, og derfor har vi oppgradert Alpha Amino BCAA-formelen til å omfatte elektrolytter og BetaPower®.
Det er en naturlig og vitenskapelig studert ingrediens som forbedrer hydrering, beskytter mot cellebelastning under intens aktivitet, og til og med øker fysisk ytelse - spesielt styrke, kraft og muskeluthold.


VÆRE ALPHA PÅ POST-OPPLEVING / IKKE-UTDANNELSESDAGER


Etter en grusom treningsøkt, gjelder bare to ting: etterfylling og gjenoppretting.Replenishing tapte mineraler og elektrolytter mens du brenner musklene dine med aminos kan bidra til å bekjempe muskelbrudd under gjenoppretting. *
Når du ikke trener eller gjenoppretter, kan du likevel høste fordelene fra Alpha Amino.Når vann bare ikke vil kutte det, ikke nå for en sukkerholdig sportsdrink, ta noen Alpha Amino til en smakfull, sukkerfri måte å hydratisere.

 

Alpha Amino