Redusert pris - kr 50,00

ALLMAX Nutrition, 100% Pure Taurine + Maximum Strength

3 Produkter
kr 199,00
kr 249,00
Inklusive MVA
Mengde

Siste gang dette produktet ble lagt til i en handlekurv: 2018-07-06

Beskrivelse

Vitenskap - Innovasjon - Kvalitet - Resultater

100% ren farmasøytisk karakter

Forbedrer mental fokus

Potensiell energikilde

Forbedrer kroppens sammensetning

Kosttilskudd

100% Kvalitet & Potency Garantert

cGMP-sertifisert anlegg

Vegetarisk

vegan

Glutenfri

Som en ikke-essensiell aminosyre er Taurin en av de mest omfattende aminosyrene i kroppen som finnes i sentralnervesystemet, hvite blodlegemer, hjernen og skjelettmuskulaturen. I likhet med Glutamin anses Taurin som en betinget essensiell aminosyre som i tider med ekstrem fysisk utmattelse, produserer kroppen ikke nok og tilskudd anbefales. Taurin har blitt funnet nyttig for å forbedre atletisk ytelse gjennom flere mekanismer:

 

Forbedrer mental fokus: Taurin virker som en metabolsk sender og er viktig for hjernens metabolisme. Det kan også bidra til å stabilisere cellemembranen i hjernen og hjertet.

 

Regulerer mineralbalansen: Taurin regulerer vann og mineralsalter i blodet. Det opprettholder bevegelse av kalium, magnesium og natrium over cellemembranen og regulerer ionbalansen mellom celler. Evnen til å regulere elektrolytbalansen bidrar til å forhindre muskelkramper.

 

Taurin spiller også en rolle i muskelkontraksjon, hvor den forbedrer muskulaturens evne til å generere kraft ved å øke opptaket og frigjøringen av kalsiumioner.

 

Cellvolumizer: Taurin, som ligner på kreatin, trekker vann i muskelceller og fungerer som en cellevolumizer; Dette i sin tur trekker ytterligere næringsstoffer for utvinning og vekst; økende cellevolum og økt muskel fylde.

 

Taurin spiller en rolle i nitritt oksidproduksjon som er kritisk for blodstrømmen for økt oksygenforsyning og næringstiltak. Denne mekanismen kan forbedre treningsøkten og føre til en strengere trening.

 

Forbedrer kroppens sammensetning: En klinisk studie hvor overvektige og overvektige menn fikk 3 g Taurin om dagen i 7 uker, opplevde en signifikant reduksjon i serumfettsyre nivåer og samlet reduksjon i kroppsvekt.

 

Det ble antatt at taurin kan øke fettmetabolismen ved å hjelpe til med å fungere effektivt i fordøyelsessystemet. Taurin ble opprinnelig kalt Latin Taurus, som betyr oksen eller oksen.

 

I en undersøkelse som ble utført på koblingen mellom taurinmangel og fedme hos mus, fant forskerne at en økning i taurin i kroppen førte til en høyere frekvens av energiforbruk og reduksjon i oppbyggingen av fett. Denne studien kan føre til lovende ny forskning om Taurins evne til å spille en rolle i forebygging av fedme.

 

En studie utgitt i FASEB fant flere treningsrelaterte fordeler av Taurine. Spesielt, alvorlig restriksjon av Taurin redusert mobilitet av skjelettmuskulatur, mens tilskudd forbedret skjelettfunksjonene og ga en energiserende effekt.

 

Anbefalt bruk

Bland 3 g (ca. 3/4 ts.) AllMax Taurin i 6-8 oz (180-240 ml) vann eller juice og drikk 30 minutter før treningsøktene.

 

Andre ingredienser

Allergen Advarsel: Produsert i et anlegg som også håndterer melk, soya, egg, tremutter, peanøtter, fisk / krepsdyr / skalldyrprodukter.

 

advarsler

Bruk kun som angitt. Rådfør deg med en helsepersonell før bruk hvis du tar medisiner eller hvis du er gravid eller pleier. Ikke bruk hvis sikt under hetten er ødelagt. Oppbevares på et kjølig, tørt sted. Oppbevares utilgjengelig for barn.